Benim Adım Sherlock Holmes . Benim İşim Başkalarının Bilmediklerinin bilmektir.

24 Aralık 2012 Pazartesi

Çıkarım Yapabilmek İçin Ufak Ayrıntılar

Dişlerin beyaz olması;
Herkesin bildiği üzere diş sağlığı küçüklükten edinilen bir alışkanlıktır. Kişinin dişlerinin beyaz olmasının anlamı, eskiden beri süre gelen düzenli alışkanlıklarının olduğu anlamına gelir. Bunu giyimiyle, tarzıyla birleştirerek daha da ileri gidilebilir. Düzenli bir giyim tarzı varsa, simetriye özen gösteriyorsa, eskiden bu güne düzgün alışkanlıklar edinmiştir. Bu kişinin giysileri bile odasında hep düzenlidir. Eşyaları yerli yerindedir. Ama giyimi özenli değil ise, yine bir alışkanlığı vardır fakat, aslında insanlara dağınık gelen o manzara onun düzenidir.O karmaşık gelen şeyleri çözmeye daha yatkındır.

Dişler olması gerekenden daha az beyaz fakat, temiz ise;
Düzenli olan alışkanlıkları sonradan edinmiştir. Bu kişinin %80 - %85 oranla dikkat dağınıklığı da vardır.

Dişler sarı, ve temiz değil ise;
Hayatında hiç bir şeye önem göstermeyen, kendine bakmaktan aciz bir insandır. Özel hayatında düzensiz, insan içine pek çıkmayan ve hatta hayatına fazla insan girmemiş (Sevgili olarak) biridir.

Giyiminde Takılara Önem gösteriyorsa;
Bayan için konuşmak gerekirse... Eğer bir bayan takılarına önem gösteriyorsa, söylemek istediğim; her şeyi takıp takıştırmak değil. Küpesiyle kolyesinin ya da kıyafetiyle çantasının, çantasıyla ayakkabısının, saatiyle çantasının, kıyafetin dekortesine göre alımlı sade bir kolye seçimine kadar olan bütün düzenli takı organizasyonu onun ayrıntılara çok dikkat ettiğinin, hayatında da ufak şeylere çok takıldığının bir göstergesidir. Genel olarak ufak ayrıntılara takılan insanlarında %60'ı duygusallığa yatkın olur.

Melek kolyesi;
Bayanlar üzerinden devam ediyoruz :) Genel olarak bayan grubu melek, su perisi gibi kolyeleri sürekli takıyorsa, %90 ihtimalle hediye olduğu içindir.

İşinize yarayacağını düşünüyorum :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder